top of page

Impressie

Wat is een TypicalDutchTour

Typicaldutchtour is een unieke sightseeingtour in een oude Volkswagenbus door de beroemde tulpen- en bloemenvelden van Nederland. Verken het platteland van de bollenstreek en ervaar de lokale cultuur en geschiedenis. Gehost door een leuke en vriendelijke man die veel van het gebied af weet. Met een drankje, hapje en veel humor zal hij je door deze regio leiden.

 

Als je meer wilt weten over de gids, scroll verder. Wil je direct naar de tours die hij aanbiedt,
klik dan op de onderstaande link.

Your Guide

Gehost door een leuke en vriendelijke man die veel van het gebied af weet.

Mijn naam is Gijs, geboren en getogen in Katwijk aan Zee en ben al bijna twintig jaar de trotse eigenaar van een prachtige Volkswagenbus uit het jaar 1976.

Na veel door Europa te hebben gereisd, voornamelijk surftrips, heb ik in 2018 de Volkswagenbus gerenoveerd en een bedrijf gestart voor bruiloftenvervoer genaamd trouwautoaanzee.nl.

Tijdens het rondrijden van bruidsparen door dit mooie gebied kreeg ik inspiratie om mensen van over de hele wereld te laten zien hoe prachtig dit deel van Nederland is. In 2022 startte ik de sightseeing tour genaamd Tulip Safari die plaats vind tussen de bloemen en tulpenvelden in de regio van de bekende attractie ‘De Keukenhof’.

Naast de prachtige bloemenvelden heeft deze regio zoveel meer te bieden en te ontdekken dat nu Typical Dutch Tour is ontstaan.

FieldTrip Holland
(13 May - 25 August)

image5.jpeg

Verken het platteland van Nederland en leer over de Hollandse geschiedenis tijdens een drie uur durende excursie.

Rijd door de typische landschappen, zie een kasteel met prachtige Dahlia bloemen eromheen, bekijk de overgebleven bloemenvelden en een bloemenboerderij, bezoek een alpaca, koeien- en schapenboerderij waar je kaas kunt proeven en kopen, zie een molen van dichtbij die wordt gebruikt om water van het ene veld naar het andere te pompen, zie hoe Nederland zich beschermt tegen het stijgende water en ontdek de historische grens (Limes) van het Romeinse Rijk en Neder-Germanië. Dit alles in een coole oude Volkswagen-bus.

Het is een privetour, dus alleen jij en je groep.

Maximaal vier // vijf volwassen deelnemers.

Een drie uur durende tour voor 170 euro.
Enkele drankjes en een hapje voor onderweg.

Er wordt een korte video gemaakt en aan jou gegeven als herinnering.
(bekijk de Instagram/Tiktok link)


Klaar voor een FieldTrip Holland?!
Wil je opgehaald worden bij je hotel, camping of accommodatie?

Tour Prijs

  • Instagram
  • TikTok

Tulip Safari
(17 March'25 - 17 May'25)

image0(20).jpeg

Beleef een privétour van drie uur in een oude Volkswagen-bus door De Bollenstreek genaamd Tulip Safari en zie de wereldberoemde Tulpen en  andere bloemenvelden met je eigen ogen. Stop op verschillende unieke locaties voor prachtige foto's of gewoon om te genieten van het adembenemende landschap. Kleurrijke bloemenvelden, typisch Nederlandse landwegen, een molen, een kasteel en een bloemenboerderij waar je bloemen, bollen en souvenirs kunt kopen. Een Tulip Experience Tour die je nooit zal vergeten!

Het is een privétour, dus het is alleen jij en je groep.
Maximaal vier // vijf volwassen deelnemers.
Een drie uur durende tour voor 170 euro.
Enkele drankjes en een hapje voor onderweg.
Er wordt een korte video gemaakt en aan jou gegeven als herinnering. (bekijk Instagram of TikTok)Zin in een Tulip Safari?!
Wil je worden opgehaald bij je hotel, camping of accommodatie?
Klik op de onderstaande link en kijk naar de mogelijkheden.

Tour Prijs

  • Instagram
  • TikTok
Tours
Pick-up
Een privétour is inclusief ophaalservice

Een privétour is inclusief ophaalservice. Als jouw hotel, camping of accommodatie in het bovenstaande gebied ligt,
kun je worden opgehaald vanaf jouw locatie.

De locaties zijn:

Leiden, Wassenaar, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, Valkenburg (zh), Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Warmond, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Hillegom, De Zilk en alles daartussenin.

Als jouw verblijf buiten dit gebied is, zijn de beste ophaalplaatsen het treinstation Sassenheim
of het treinstation Leiden Centraal.

Klaar voor een Typical Dutch Tour?!  Neem contact met mij op.

Contact

Ik geef de voorkeur aan persoonlijk contact in plaats van boekingssystemen. Als je vragen wilt stellen, deze privégroepstour wilt boeken en een datum en tijd wilt organiseren, dan kun je contact met me opnemen via Mobiel //Whats-app // E-mail. Je kunt me elke dag bereiken en ik zal zo snel mogelijk bij je terugkomen.

Aarzel niet en laten we op een Typisch Nederlandse Tour gaan.

Typical Dutch Tour

bottom of page